Coriolan participant in programul RABLA pentru al 5-lea an consecutiv

S-a conturat deja o tradiție în Coriolan să participăm an de an la reînnoirea parcului auto national prin programul RABLA.

Este al cincilea an consecutiv în care am participat schimbând astfel, înca 6 autoturisme vechi cu autoturisme noi marca Toyota model AYGO cu o norma de poluare EURO6.

Suntem încântați că statul roman susține astfel de programe care duc la creșterea economică a producătorilor și importatorilor de autoturisme cât și la dezvoltarea agentilor economici participanți în astfel de programe.

Dacă în 2014 când am participat prima dată la programul RABLA  autoritațile erau mult mai rigide și mai stricte în ceea ce privește conținutul dosarului și forma prezentată spre aprobare,  în ultimii ani am observat o orientare a AFM-ului spre a ajuta agentul economic participant la program. E clar că putem vorbi de o reducere a birocrației.

Mai mult prin achiziția de autoturisme noi, compania noastră țintește spre oferirea de condiții cât mai bune de muncă pentru cei ce le vor folosi, ele fiind dotate cu aer conditionat, cât și cu instrumente ce sporesc siguranța conducătorului auto( modul handsfree încorporat, ABS etc).

Achiziția a fost facută din fonduri proprii iar efortul financiar făcut de companie a fost răsplatit an de an de către colegii noștri prin rezultate foarte bune.

Și în acest proiect intern s-a pus accentul pe ECHIPĂ, căci de la luarea deciziei de participare în program și până la finalizarea achiziției au participat mai mulți colegi, fiecare avand sarcini clare și timpi limitați pentru fiecare parte a proiectului.

Mulțumesc

Bogdan Hojbotă

Manager Operațiuni

Coriolan Impex

Bacău