CORIOLAN – Colecție de cadouri pentru 01 și 08 MARTIE

2000px-Martisor_simple.svgCORIOLAN – Colecție de cadouri pentru 01 și 08 MARTIE

Fiecare femeie abia așteaptă luna Martie! Este luna cadourilor pentru EA! Luna în care avem cu toții ocazia să le răsfățăm!

        Alături de gamele foarte bine cunoscute de femei  în general ca: Nivea, L’oreal, Garnier, Maybelline, Alix Avien, Elmiplant si nu numai, venim în întâmpinarea nevoilor doamnelor și domnișoarelor cu produse cosmetice specializate, pe care le distribuim prin intermediul diviziei noastre de profesionale în saloanele de cosmetică și coafură din zona Moldovei.

        Oferim clienților nostri prin intermediul echipei de vânzari și a magazinului Teya, situat în stada Lucrețiu Pătrășcanu nr. 2 Bacău, produse cosmetice profesionale din game diversificate. Calitatea produselor este garantată de prestigiul mărcilor pe care le comercializăm ca: Londa, Alfaparf, La Cremerie, Babyliss, Wella, L’oreal Professional și Royal.

        Am legat parteneriate puternice cu furnizori importanți în domeniu și vom fi în permanență în căutarea altora noi. Schimbul de experiență, seriozitatea și suportul colaboratorilor cu care lucrăm ne ajută să livrăm cele mai bune soluții pentru clienții nostri, atât persoane fizice cât și persoane juridice.

             Dăruirea și mulțumirea de a face ceea ce ne place, experiența în comerț, încrederea acordată de către partenerii noștri, dorința de a aduce pe piață idei noi, creative și soluții inovatoare, moderne, și originale la prețuri avantajoase, ne-au determinat să facem pași mici, dar siguri în a construi ceea ce azi numim CORIOLAN.

O primavara frumoasa!

Echipa Coriolan